Despre noi

MEDFREIGHT face parte din MEDGROUP, un foarte dinamic grup de companii, cu o istorie care se întinde pe mai mult de două decenii.

Medfreight - Despre noi

MEDFREIGHT face parte din MEDGROUP, un foarte dinamic și bine-cunoscut grup de companii, cu o istorie care se întinde pe mai mult de două decenii. Fondatorii companiei au realizat prin ani de experiență și dezvoltare, că descrierea tradiţională a casei de expediţie ca « agent care derulează transporturi şi întocmeşte documentaţia aferentă » nu mai este adecvată ca şi descriere a naturii şi domeniului de activitaţi care pot fi îndeplinite de către o casă de expediţii.

MEDFREIGHT și-a extins gama de servicii pe care o oferă incluzând şi alte servicii, cum ar fi stivuirea, depozitarea, ambalarea mărfii, precum și procesarea comenzilor.
Forța motrice din spatele acestei schimbări a fost faptul că atât expeditorii cât şi transportatorii şi-au dat seama că societățile care comercializează pe plan internațional, vor să colaboreze cu companii care pot oferi o gamă completă de servicii logistice și, dacă este necesar, să le gestioneze întreg lanţul de aprovizionare.
Drept urmare, nu mai este posibilă percepţia expediţiilor ca şi funcţie separată în procesul de transport, ci mai degrabă ca parte de susţinere într-un proces complet de transport.

De atunci, ne-am străduit să păstram calitatea serviciilor noastre aliate cu notă personală, care este esențială pentru desfăşurarea în bune condiţii a afacerilor. Fiind mereu în căutare de idei inovatoare, care ne va aduce cu un pas înaintea competiției, întotdeauna în conformitate cu nevoile şi cerinţele clienţilor noştri, putem oferi acum cele mai bune servicii la cel mai bun preţ, astfel încat, clienţii noştri să economisească o importantă sumă de bani din transportul total, în schimbul unui transport door-to-door.

Ca parte din MEDGROUP, noi înșine, ca şi casă de expediţie, oferim un pachet complet de soluţii logistice, door-to-door, pentru orice tip de marfă. Cu o largă reţea de parteneri din întreaga lume, putem servi orice cerere de transport.

Partenerii noștri în MEDGROUP:

MEDTRUCK SRL - transportator rutier care dispune de flotă proprie de camioane.
MEDROM INVEST SRL– companie de investiţii imobiliare
MEDROM LOGISTICS SRL– comisionar vamal în Agigea si Constanţa
MEDTAINER RO SRL – agent de linie, care reprezintă în prezent liniile maritime Orient Overseas Container Line (OOCL) şi Neptune Lines